Opnieuw twee contractverlengingen bij KMSK Deinze

Challenger Pro League | Na  Youssef Challouk, Flavien Le Postollec en Arnaud De Greef hebben nu ook Gert Van Walle en Mehdi Tarfi een nieuw contract getekend bij KMSK Deinze. Het duo blijft tot medio 2023 actief in het Burgemeester Van de Wielestadion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

KMSK Deinze soleerde in de hoogste amateurreeks vlot naar de titel. De Oost-Vlamingen deden dat met een team waaraan de al enkele jaren aan het bouwen zijn en dat bouwproject moet in 1B rustig verder gaan. Bij Deinze lieten ze eerder al duidelijk verstaan dat ze de groep ook volgend seizoen samen willen houden en dat resulteerde al in enkele contractverlengingen. Van Walle en Tarfi zijn de recentste 'blijvers'.

Van Walle is een 24-jarige middenvelder die doorgroeide vanuit de jeugd van KMSK Deinze. Vorige winter leek hij even de club te verlaten wegens een gebrek aan speelgelegenheid, maar sinds eind december knokte hij zich in de basis en verdween hij er niet meer uit. “In januari was ik hier bijna weg en nu teken ik een nieuw contract. Het kan verkeren. Het wederzijds vertrouwen resulteerde in een contract voor 2 seizoenen en daar ben ik bijzonder blij mee. 1B wordt een nieuwe uitdaging. Ik zie het volledig zitten en kan niet wachten om er volop voor te gaan", klinkt het op de officiële website van de club.

De 26-jarige Tarfi speelt dan weer sinds 2018 bij Deinze nadat hij in zijn jongere jaren heel wat clubs (Anderlecht, Zulte Waregem, Antwerp en Dender) versleten had zonder al te veel aan spelen toe te komen. Bij Deinze vond de offensieve middenvelder wel zijn draai en groeide hij uit tot een onmisbare schakel bij de Oranjehemden. Nu krijgt hij dus opnieuw een kans in het profvoetbal.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top