KMSK Deinze bindt drie sterkhouders langer aan zich: "Groep zoveel mogelijk samen houden"

Challenger Pro League | KMSK Deinze heeft drie basispionnen een contractverlenging gegeven. De Oost-Vlamingen verrasten vorige week nog door Seppe Brulmans geen nieuw contract te geven, maar voor Youssef Challouk, Flavien Le Postollec en Arnaud De Greef lag er wel een nieuwe tweejarige verbintenis klaar in het Burgemeester Van de Wielestadion.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Ex-Westerlospeler De Greef speelt al sinds 2016 voor Deinze. Hij was er ook aanvoerder, maar stond vorig seizoen zijn band af aan Le Postollec (ex-OHL). De ervaren Fransman speelt sinds 2018 voor de oranjehemden en is incontournable op het middenveld. Challouk speelt sinds 2017 bij de Oost-Vlamingen en is er ook al drie seizoenen een certitude.

De club bevestigde op de officiële website dat er nog verschillende gesprekken gaande zijn met spelers die einde contract zijn. "Stabiliteit en continuïteit is belangrijk in het voetbal. Voorzitter Denijs Van De Weghe wil de positieve flow verderzetten en voegt daarom daad bij het woord om deze goede groep zoveel mogelijk samen te houden", klinkt het.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top