Lierse Kempenzonen shopt nu ook bij KVC Westerlo

Challenger Pro League | Bij Lierse Kempenzonen maken ze optimaal gebruik van de coronacrisis om al heel wat huiswerk te maken richting volgend seizoen. Na het bereiden van de beroepsprocedure bij het BAS (licentie 1B) en de komst van coach Tom Van Imschoot (ex-Lommel), doelman Bernd Brughmans (Thes Sport) en verdediger Ben Santermans (Lommel), stelden de Pallieters nu ook Yentl Van Genechten voor als nieuwe aanwinst.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Van Genechten komt over van KVC Westerlo, waarbij hij in 2018 debuteerde (uitgerekend tegen Lierse) maar waar hij nadien toch amper speelkansen kreeg. Het voorbije seizoen voetbalde de rechtervleugelverdediger op uitleenbasis voor Thes Sport en daar merkte Lierse Kempenzonen de geboren Heistenaar op. De 19-jarige Van Genechten tekende een contract voor één seizoen met optie voor nog een tweede voetbaljaargang.

Westerlo ziet zo al een tweede vleugelverdediger vertrekken. Eerder maakte ook Gilles Dewaele zijn kastje leeg in het Kuipje. Hij versierde een transfer naar JPL'er KV Kortrijk.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top