Schorsingen en gele dreiging 1B (speeldag 28): trio op de strafbank; heel wat jongens op scherp voor nacompetities

Challenger Pro League | Terwijl iedereen toeleeft naar de apotheose in de periodetitelstrijd én de degradatiestrijd zit de reguliere competitie er voor drie spelers toch al op. Zij mogen de slotspeeldag vanop het strafbankje beleven. Daarnaast zijn er heel wat spelers die moeten oppassen voor een schorsing in de eventuele eerste promotiefinale, de eerste match van de Play Downs of van Play Off 2.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Beerschot VA zal al geen rekening moeten houden met Giorgi Beridze. De Lokerse topschutter zit zijn tweede (van twee) schorsingsdagen uit en mikt dus al op de Play Downs. KVC Westerlo komt Siebe Van der Heyden dan weer niet tegen in haar rush naar de periodetitel. De verdediger van Union pakte vorig weekend zijn vijfde gele kaart van het seizoen en is geelgeschorst. Ook Derrick Tshimanga zit op de gele strafbank. De flankverdediger van OHL kan zo wel met een propere lei aan de promotiefinales beginnen.

Voor heel wat jongens wordt het op de laatste speeldag balanceren tussen er voluit voor gaan en toch geen nieuwe gele kaart incasseren. Zij staan op scherp voor de eerste speeldag van de nacompetities.

Beerschot VA
Raphaël Holzhauser, Marius Noubissi, Dylan Saint-Louis, Yan Vorogovskiy

KVC Westerlo
Stephen Buyl, Bryan Van Den Bogaert (9)

OH Leuven
Frédéric Duplus, Thomas Henry, Pierre-Yves Ngawa

Lommel SK
Sebastiaan Brebels, Kolbeinn Thordarson

KSV Roeselare
Amir Nouri

Sporting Lokeren
Ryuta Koike

Union SG
Ismael Kandouss, Kevin Kis, Teddy Teuma 

RE Virton
-

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top