Topmöller en Gretarsson toch tevreden na seizoensunicum voor Virton én Roeselare

Sport | Excelsior Virton en KSV Roeselare sloten de zestiende speeldag van de Proximus League af met een gelijkspel. Voor beide teams was de 1-1 een unicum dit seizoen, want Virton speelde nog geen enkele keer gelijk én Roeselare pakte nog geen enkel punt op verplaatsing.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Uiteindelijk maakte Virton wel iets meer aanspraak op de overwinning, maar moest Topmöller met zijn allereerste gelijkspel de kleedkamers gaan opzoeken. "We kwamen voor, maar maakten dan een individuele fout waardoor Roeselare gelijk kon maken. Dat is helaas zo wel het verhaal van de laatste weken aan het worden. We kregen daarna nog wel kansen op de overwinning, maar uiteindelijk was het gelijkspel toch wel gerechtvaardigd."

Met die analyse kon ook Gretarsson zich wel verzoenen. "De eerste helft ging redelijk gelijkop zonder al te veel kansen. In de tweede helft drukten zij wat feller en hadden ze ook meer balbezit, maar uiteindelijk was de 1-1 geen onfair resultaat. Wij hebben ook onze momenten gehad. We wilden graag meer, maar we zijn blij met de puntendeling. We spelen hier wellicht tegen één van de beste teams van de reeks. Het bewijst nogmaals dat we de goede weg op gaan, maar dat die weg nog wel lang is."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top