De familiemens in Cynthia Bolingo: bekijk de laatste aflevering van ‘Inspire’

Sport |

In de documentaireserie ‘Inspire’ ontmoet Cynthia Bolingo in haar voorbereiding op de Olympische Spelen van Parijs iconische figuren uit de Belgische sport. In de laatste aflevering, te zien op de zenders Pickx+ en Pickx+ Sports 1 vanaf 4 juli, spreken we de atlete, omringd door haar familie, iets minder dan een maand voor de start van de Spelen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Inspire’ dompelt je onder in de sportieve en privéwereld van Cynthia Bolingo, een atlete die op een missie is om energie en kracht te putten uit enkele van de meest succesvolle figuren die de Belgische sportwereld rijk is. Aan de hand van persoonlijke gesprekken verrijkt Cynthia zich met het advies en de ervaring van illustere olympische medaillewinnaars. De atleten in kwestie blikken terug op sleutelmomenten in hun carrière en bieden een uniek perspectief op de weg naar succes.

Cynthia biedt zo een exclusieve inkijk in het leven van een topatleet. Elk van de vijf afleveringen in de serie is een boeiende verkenning van de menselijke kant van sport, met aandacht voor de uitdagingen, opofferingen en triomfen die het pad naar excellentie kenmerken.

Een hechte familie

In de vijfde en laatste aflevering, die deze donderdagavond wordt uitgezonden, ontmoeten we de bronzen medaillewinnares op de Europese kampioenschappen in Rome in het hart van de Brusselse Marollenwijk, in het sportcomplex dat haar naam draagt en iets meer dan een jaar geleden werd ingehuldigd.

De sprintster stelt ons voor aan haar familie; haar twee broers, haar moeder en haar intussen overleden vader, die haar altijd gesteund hebben. Hortense, Nathan en Biebis doen de sterke persoonlijkheid van Cynthia en een aantal anekdotes uit haar jeugd uit de doeken.

Bekijk de vijfde aflevering van de documentairereeks ‘Inspire’ op de zenders Pickx+ en Pickx+ Sports. Ontdek het volledige aanbod van Pickx+! Alle afleveringen zijn tevens beschikbaar in de 'Op aanvraag-catalogus' van Pickx. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top