Doen Arsenal en Leandro Trossard de wankele Rekordmeister omvallen?

Sport |

De kwartfinales van de UEFA Champions League worden woensdag beslecht. Arsenal reist af naar Bayern München.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Kan Leandro Trossard zich weer opwerpen als bevrijder? De Rode Duivel hielp Arsenal aan een 2-2-gelijkspel thuis tegen Bayern München in de heenmatch van hun Champions League-kwartfinale. Terwijl de Duitsers woensdagavond thuisvoordeel hebben in de return, zal het voor de Engelsen een hele klus worden in Beieren.

De Bruyne zint op revanche tegen Real Madrid

In Londen speelden de twee ploegen een wedstrijd van hoog niveau. Ondanks de weinige schoten op doel (6) verveelden we ons een seconde, met maar liefst 21 doelpogingen en wendingen in alle richtingen. Met een beetje meer geluk had het scorebord heel andere cijfers kunnen aangeven. De terugwedstrijd in de Allianz Arena belooft nu al een spektakel te worden.

Meer dan 1.000 kilometer verderop zal de spanning ook te snijden zijn in het Etihad Stadium. Manchester City en Real Madrid bewezen in de heenmatch dat het predicaat ‘finale avant la lettre’ niet gelogen was voor deze clash tussen de beste teams die de afgelopen jaren op het hoogste Europese toneel acteerden. Kevin De Bruyne, ziek in Madrid, zal erop gebrand zijn om de Spaanse muur te slopen. Vinícius Júnior en co. langs hun kant zullen ongetwijfeld hun kop ervoor leggen om uitzicht te behouden op de cup met de grote oren – waarmee de Galacticos een innige band hebben.

De terugwedstrijden van de kwartfinales in de UEFA Champions League op Pickx+ Sports:

Woensdag 17 april

Volg de UEFA Champions League op de zenders van Pickx+ Sports. Eén keer per maand is een wedstrijd ook op de zender Pickx+ te volgen. Pickx+ Sports en Pickx+ zijn beschikbaar in de tv-opties Pickx Sports en Pickx All Stars & Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top