Arsenal en Leandro Trossard moeten op hun hoede zijn voor FC Porto

Sport |

De laatste speeldag in de heenronde van de achtste finales in de UEFA Champions League vindt deze woensdagavond plaats, met Arsenal op bezoek bij FC Porto.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Arsenal is dit seizoen terug in de meest prestigieuze competitie van Europa met de ambitie om hun oude glorie te heroveren. En op zijn zachtst gezegd heeft de groepsfase de Gunners-fans gerustgesteld: zij zagen hun favoriete team bovenaan eindigen in een groep met PSV, RC Lens en Sevilla.

Osimhen en Napoli versus Barcelona

De Gunners mogen dan wel geen favoriet zijn om de beker met de grote oren weg te kapen, de ploeggenoten van Leandro Trossard gelden zeker als outsiders. Al zullen ze dat eerst moeten bewijzen tegen een vaste waarde in de knock-outfase: het FC Porto van Sérgio Conceição. Dat kwalificeerde zich als tweede in een groep met Barcelona, Shakhtar Donetsk en Antwerp.

In de andere wedstrijd van woensdag reizen de Catalanen af naar het Estadio Diego Armando Maradona om het op te nemen tegen Napoli. De Partenopei maken een kwakkelseizoen door in de Serie A en kunnen fluiten naar een verlenging van hun landstitel. Daarom vestigen ze hun hoop op de Champions League. En met Victor Osimhen, finalist op de laatste Africa Cup of Nations, lijkt alles mogelijk voor de Italianen. Zij hopen om de troepen van Xavi met een Europese kater huiswaarts te sturen.

Het programma van de achtste finales in de UEFA Champions League op Pickx+ Sports:

Woensdag 21 februari

Volg de UEFA Champions League, inclusief de achtste finales, op de zenders van Pickx+ Sports. Eén keer per maand is een wedstrijd ook op de zender Pickx+ te volgen. Pickx+ Sports en Pickx+ zijn beschikbaar in de tv-opties Pickx Sports en Pickx All Stars & Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top