Ravens azen op vier op een rij tegen Jaguars

Sport | In de NFL naderen de play-offs met rasse schreden. Op de kalender van de vijftiende week van het seizoen staan enkele stomende duels, waaronder dat tussen Jacksonville Jaguars en Baltimore Ravens op maandag. Een overzicht.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag 15 december: Las Vegas Raiders – Los Angeles Chargers (om 2u15 op Eleven 1, heruitzending om 16u25 op Eleven 2)

Dit duel aan de onderkant van het klassement van de AFC West wordt er eentje van de laatste kans. Los Angeles Chargers zakt af naar Las Vegas om het op te nemen tegen de Raiders. De Chargers wonnen tegen de Patriots, maar konden daar geen vervolg aan breien en leden op eigen veld een zware nederlaag tegen Denver Broncos. De troepen van Brandon Staley zullen zich moeten herpakken tegen de Raiders, die momenteel laatste staan in de AFC West, als ze nog een waterkansje willen behouden om de play-offs te halen.

Zaterdag 16 december: Cincinnati Bengals – Minnesota Vikings (om 19u op Eleven 3)

Ondans de blessure van Joe Burrow zijn de Bengals nog steeds op koers om de play-offs te bereiken. Gelukkig kan de ploeg rekenen op een topfitte Jake Browning. Na twee opeenvolgende overwinningen, waaronder een ware demonstratie tegen de Colts, jaagt Cincinnati op de drie op een rij tegen de Vikings. De ploeg uit Minnesota zal iets sterker voor de dag moeten komen dan tegen de Raiders als ze de Bengals willen afstoppen.

Zaterdag 16 december: Indianapolis Colts – Pittsburgh Steelers (om 22u30 op Eleven 2)

Ook dit duel in de AFC wordt interessant, want de Colts en de Steelers hebben beiden nood aan een overwinning. Nadat hun winning streak van vier wedstrijden brutaal onderbroken werd door de Bengals vorige week, zullen de Colts willen bewijzen dat ze snel de draad weer kunnen oppikken. De Steelers, die laatste staan in de noorderlijke divisie, zouden een haalbare kaart moeten zijn.

Zondag 17 december: Detroit Lions – Denver Broncos (om 2u15 op Eleven 3)

Ondanks het feit dat ze pas verloren tegen Chicago Bears, staat Detroit Lions nog steeds op de eerste plaats in de NFC North, en staat de ploeg al met één been in de play-offs. Jared Goff en de zijnen zouden er wel goed aan doen om iets overtuigender voor de dag te komen als ze geen misstap willen begaan tegen de Broncos, een ploeg die nog hoop koestert op de play-offs na een verpletterende overwinning tegen de Chargers.

Zondag 17 december: Buffalo Bills – Dallas Cowboys (om 22u25 op Eleven 1)

Dallas Cowboys lijkt niet te stoppen te zijn. De ploeg wist vorige week een vierde opeenvolgende overwinning te boeken tegen de Eagles en staat op de eerste plaats in de NFC East. De Cowboys vertrekken dus vol zelfvertrouwen naar de staat New York. Daar wacht hen een confrontatie met de Bills, die net een fel bevochten overwinning wisten te halen tegen Kansas City. Zijn ze een vogel voor de kat?

Maandag 18 december: Jacksonville Jaguars – Baltimore Ravens (om 2u20 op Eleven 1, heruitzending om 17u10 op Eleven 2)

In de AFC verwachten we tot slot een clash der titanen tussen de twee huidige koplopers in de divisie. De Ravens uit Baltimore hebben zelfvertrouwen getankt met drie opeenvolgende overwinningen en zullen misschien iets sterker voor de dag komen dan hun tegenstanders. De Jaguars zijn niet gespaard van blessures en verloren drie van hun vijf recentste wedstrijden.

Volg de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top