Geniet thuis van het beste uit de cinema met deze films in de Proximus VOD-catalogus

Films |

December breekt aan en de kou doet zijn intrede. Het is tijd om te ontspannen en te genieten van de nieuwste bioscoopreleases – en dat vanuit uw luie zetel. Deze films zijn nu 7 dagen lang te huur (in plaats van 48 uur) in de Proximus VOD-catalogus.

Door Pickx

Deel dit nieuws

No Hard Feelings

‘No Hard Feelings’ vertelt het verhaal van Maddie Barker (Jennifer Lawrence), een 32-jarige Uber-chauffeur en barmeid die blut is en haar auto verliest. Maddie vindt een advertentie op Craigslist van een rijk stel dat een vrouw zoekt om met Percy (Andrew Barth Feldman), hun verlegen 19-jarige zoon, te ‘daten’ en hem zo voor te bereiden op de universiteit, in ruil voor hun oude auto.

Hoewel ze verward is, accepteert ze het en probeert ze de jongeman te verleiden, aanvankelijk zonder veel succes. Naarmate ze naar elkaar toe groeien, stelt Percy zich open voor Maddie, begint hij verliefd op haar te worden en besluit hij zijn toekomstplannen te veranderen. Zijn ouders worden verrast en Maddie moet een manier vinden om Percy weer op andere gedachten te brengen, terwijl ze een groot geheim voor hem probeert te bewaren en worstelt met haar eigen financiële problemen.

‘No hard Feelings’ is een knotsgekke komedie met een bijzonder belachelijk uitgangspunt, maar naarmate het verhaal vordert, neemt de film een ontroerende en onverwachte wending.

‘No Hard Feelings’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Fans waren blij Miles Morales terug te zien in ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’, meer dan vijf jaar na het eerste deel dat een enorm commercieel en kritisch succes was. In het vervolg wordt de vriendelijke buurman van Brooklyn, Spider-Man, na zijn hereniging met Gwen Stacy gekatapulteerd door het multiversum, waar hij een team van Spider-People tegenkomt die zijn bestaan moeten beschermen. Maar wanneer de helden botsen over hoe ze met een nieuwe bedreiging moeten omgaan, komt Miles tegenover de andere Spider-Men te staan en moet hij opnieuw definiëren wat het betekent om een held te zijn… om de mensen te redden van wie hij het meest houdt.

‘Spider-Man Across the Spider-Verse’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Happiest Season

Je schoonouders voor het eerst ontmoeten is niet gemakkelijk, en al helemaal niet als je partner haar ouders niet de hele waarheid heeft verteld... Dat is wat Abby en Harper overkomt. Terwijl Abby van plan is om haar vriendin ten huwelijk te vragen tijdens het kerstdiner, ontdekt ze dat Harper nog niet uit de kast is gekomen tegen haar familieleden... die bovendien erg conservatief zijn. Terwijl we al tal van heterokoppels de liefde zagen vinden in een lange reeks kerstfilms, is ‘Happiest Season’ hier om de vreugde van de feestdagen naar de LGBTQIA+ gemeenschap te brengen. De cast bestaat uit de uitstekende Mackenzie Davis, Kristen Stewart en Aubrey Plaza.

‘Happiest Season’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

I wanna Dance with Somebody

Tien jaar na de tragische dood van Whitney Houston blijft het muziekicoon fascineren. Het is tijd om uit te zoeken wat echt is, en wat niet, over haar ongelooflijke muzikale carrière en haar pijnlijke persoonlijke beproevingen. ‘I Wanna Dance with Somebody’ werpt een intieme blik op haar carrière van het prille begin, toen ze op 19-jarige leeftijd werd opgemerkt door producer Clive Davis, tot haar overdosis in 2012, op 48-jarige leeftijd.

De productie van deze biopic werd begeleid door vertegenwoordigers van de diva – in het bijzonder door haar schoonzus, Pat Houston. Naomi Ackie, die te zien was in ‘Doctor Who’ en ‘Star Wars: The Rise of SkyWalker’, heeft de uitdagende taak op zich genomen om de souldiva op het witte doek te portretteren. Hoewel dit haar eerste grote filmrol is, geeft de 30-jarige Britse actrice een ontroerende interpretatie van haar idool.

‘I wanna Dance with Somebody’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Jeanne du Barry

Het Filmfestival van Cannes opende met de film ‘Jeanne du Barry’ van de Franse regisseuse Maïwenn, die kon uitpakken met de terugkeer van Johnny Depp op het witte doek. Dit is haar zesde film, na onder meer ‘Polisse’, waarmee ze in 2011 de Juryprijs won.

‘Jeanne du Barry’ is “gewijd aan het leven, de opkomst en de val van de favoriet van koning Lodewijk XV”, gespeeld door Maïwenn zelf. Dit historische drama vertelt ook het verhaal van hun relatie. Johnny Depp speelt de Franse vorst, naast Franse acteurs als Pierre Richard, Benjamin Lavernhe en India Hair.

Jeanne du Barry' is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top