De titelstrijd voor de Extreme E wordt dit weekend uitgevochten in Chili

Sport |

Dit weekend komt er een einde aan het derde Extreme E-seizoen in Chili. Er is nog alles om voor te spelen in de laatste twee races op zaterdag en zondag.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Tweeënhalve maand na het tweede bezoek van Extreme E aan Sardinië gaan de coureurs van het elektrische SUV-racekampioenschap dit weekend naar Chili voor de laatste twee rondes van het seizoen. De kustplaats Antofagasta, in de Atacama-woestijn, is de locatie voor de 9e en 10e ronde van de titelstrijd.

De Spaanse Laia Sanz en de Zweedse Mattias Ekström staan momenteel aan de leiding, zij het met slechts drie punten voorsprong op een duo bestaande uit twee andere Scandinaviërs: Mikaela Åhlin-Kottulinsky en Johan Kristoffersson, die in 2021 kampioen werd. De Australische Molly Taylor, die ook de titel van 2021 won, staat ook op het podium – maar dan op grote afstand van de eerste plaats (-21) – met Kevin Hansen uit Zweden.

Volg de 9e en 10e manche van Extreme E dit weekend op Eleven 3, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top