Arsenal en Trossard kunnen zich tegen Lens verzekeren van kwalificatie

Sport | In de Champions League staat de vijfde speeldag op het programma. Op woensdag zijn er weer een aantal zeer interessante duels om in de gaten te houden. Zo is er onder meer het beslissende duel in Groep B tussen Arsenal en Racing Club de Lens.

Door Pickx

Deel dit nieuws

RC Lens maakt zich klaar voor een bijzonder moeilijke opgave. De Franse club moet in Londen aan de bak tegen Arsenal. In oktober wisten ze in eigen huis nog voor een enorme stunt te zorgen door met 2-1 te winnen van de Gunners. Nadien volgde een 1 op 6 tegen PSV, waardoor ze momenteel op een derde plaats staan in Groep B.

Arsenal zal zeer gemotiveerd zijn, want zij kunnen zich verzekeren van een ticket voor de volgende ronde. Een gelijkspel is al genoeg. Leandro Trossard & co pakten de voorbije twee duels twee keer de drie punten tegen Sevilla, waardoor ze 9 punten tellen. Het PSV van Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen, dat tweede staat en net als RC Lens 5 punten telt, trekt naar Andalusië. Dodi Lukebakio & co moeten winnen. Met slechts 2 punten spelen zij hun laatste troefkaarten uit.

Galatasaray en Mertens gaan voor enorm succes

In Groep A is Bayern München (12 punten) al verzekerd van de eerste plaats in de groep. Maar de Duitse topclub heeft nog steeds een belangrijke rol te vervullen, aangezien zij scherprechter zullen zijn voor de tweede plaats. FC Kopenhagen (4 punten), Galatasaray (4 punten) en Manchester United (3 punten) vechten een verbeten strijd uit. De Denen trekken naar München, terwijl in Istanbul Dries Mertens & co Man Utd met geslepen messen zullen ontvangen.

Napels onder druk, Sociedad en Inter gaan strijd aan

Ook Real Madrid (12 punten) is met vier overwinningen op rij al geplaatst voor de volgende ronde in zijn groep. De troepen van Carlo Ancelotti ontvangen Napoli (7 punten) met als doel hun eerste plaats veilig te stellen. De Italianen zullen proberen iets te rapen in de Spaanse hoofdstad om zo een stap dichterbij de volgende ronde te komen. Sporting Braga (3 punten) ontvangt Union Berlin (1 punt). De Portugezen hopen op een zege van Real en moeten dan zelf winnen. Op de laatste speeldag is het immers Napoli-Braga.

Tenslotte zijn in Groep D de twee tickets voor de achtste finales al toegekend. Real Sociedad (10 punten) -dat RB Salzburg ontvangt- en Internazionale (10 punten) -dat in Lissabon Benfica partij geeft- strijden om de eerste plaats in de groep, voordat ze op de slotdag tegenover elkaar staan in Lombardije. RB Salzburg (3 punten) en Benfica (0 punten) spelen voor de derde plaats.

Geniet helemaal gratis van de geweldige Multi Live-ervaring!

Op woensdag 29 november zal de Multi Live niet enkel te zien zijn op Pickx+ Sports 1 voor abonnees met een van de tv-opties waar de zender in inbegrepen is, maar ook op de open zender Pickx Live. Daar kan elke abonnee van Proximus de Multi Live helemaal gratis bekijken en zo de spanning in de UEFA Champions League van op de eerste rij volgen.

Het programma van de Champions League op Pickx+ Sports:

Woensdag 29 november

Volg de vierde speeldag van de UEFA Champions League op de zenders van Pickx+ Sports. Eén keer per maand zendt Pickx+ een wedstrijd uit van deze competitie. De zenders Pickx+ Sports en Pickx+ zijn beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus. De Pickx+ zender is beschikbaar bij Proximus Pickx in de tv-opties Pickx+, Pickx Sports, Pickx Mix, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top