De Broncos en Vikings willen hun serie voortzetten, de Bengals onder druk

Sport | Deze week vindt de 11de speeldag van de NFL plaats met vooral een beslissend duel in de AFC North. In het andere duel nemen twee ploegen in vorm het tegen elkaar op. Spektakel verzekerd!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag 17 november: Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals (om 02u15 op Eleven 1, heruitzending om 16u25 op Eleven 2)

De Ravens zagen afgelopen weekend een einde komen aan hun reeks van vier overwinningen op een rij. Ze stonden nochtans met  31-17 voor tegen de Browns met nog elf minuten op de klok, maar toch ging het nog mis in het M&T Bank Stadium. Baltimore blijft ondanks deze nederlaag aan de top staan in de AFC North, ook al staan Cleveland en de Steelers op amper een zege van hen. Zij hebben bovendien ook een partij minder gespeeld.

De franchise uit Maryland kan zich dus geen misstap meer veroorloven tegen de nummer vier uit de deze reeks. Cincinnati staat echter ook onder druk. Zij staan op twee zeges van de Ravens, maar hebben wel nog een match minder gespeeld dan hen. Net als de Ravens kregen de Bengals ook een domper te slikken op de vorige speeldag. Ze verloren van Houstan Texans, waardoor er ook voor hen een einde kwam aan een mooie reeks van vier zeges op rij.

Maandag 20 november: Denver Broncos – Minnesota Vikings (om 02u20 op Eleven 1, heruitzending om 17u30 op Eleven 2)

Het duel tussen de Broncos en de Vikings zou wel eens op een spektakelstuk kunnen uitdraaien. Beiden misten hun start van het seizoen, maar de twee hebben ondertussen hun goede vorm helemaal beet. De Broncos (4de in de AFC West) hebben drie overwinningen op rij weten te boeken, waaronder een tegen titelverdediger Kansas City. De Vikings (2de in NFC North) zijn nog beter bezig met maar liefst vijf winstpartijen op een rij. Wie van de twee teams zet zijn reeks verder?

Volg het nieuwe NFL-seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top