Kan Will Still met Stade de Reims PSG ten val brengen?

Sport | In de Ligue I mag de Belgische trainer Will Still zich opmaken voor een geweldig duel met Stade de Reims. Zij nemen het immers op tegen de Franse topclub PSG. Kan Reims het in vorm verkerende PSG afstoppen?

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Franse eerste klasse lijkt dit seizoen spannend te worden. PSG verloor al negen punten en staat momenteel niet aan de leiding. De leidersplaats is voorlopig in handen van OGC Nice, maar PSG volgt op een schamel puntje. De Parijzenaars staan komend weekend wel voor een verraderlijke trip naar Reims.

De hype rondom Still blijft voortduren

Will Still nam vorig jaar over bij Reims en wist de ploeg meteen een ander gelaat te geven. Hij maakt er indruk met zijn vrij directe aanpak en de Belgische trainer wist al te charmeren in Frankrijk. Dit seizoen gaat Reims verder op zijn elan en het staat momenteel heel knap op een vierde plaats.

Ze hebben slechts vijf punten minder dan leider OGC Nice en mits een zege kunnen ze tot op een punt naderen van PSG. Reims mag zo heel stiekem beginnen te dromen van Champions League-voetbal, al is de weg naar het kampioenenbal nog héél lang.

Marseille en Lens moeten weer opstaan

In de buik van het klassement staat er met het treffen tussen RC Lens en Olympique Marseille nog een heel interessant duel op het programma. Beide teams stellen voorlopig stevig teleur in de Ligue 1.

Lens heeft moeite om het vertrek van Loïs Openda op te vangen, terwijl Marseille ondanks een op papier interessante transferzomer als vanouds interne strubbelingen kent. Met een zege in vijf duels zijn de prestaties simpelweg ondermaats. Kunnen zij de rug rechten tegen Lens?

Het programma van de 12de speeldag van de Ligue 1 op Eleven Sports:

Zaterdag 11 november

Zondag 12 november

Volg het beste van Ligue 1 het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top