Wie volgt Holger Rune op in de Rolex Paris Masters?

Sport |

Op de Rolex Paris Masters, het laatste grote evenement van het seizoen voor de ATP Finals, kunnen we van 30 oktober tot 5 november in de Franse hoofdstad de beste tennisspelers ter wereld aan het werk zien.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het tennisseizoen loopt langzaam ten einde. Er staan echter nog drie grote evenementen op het programma: de Rolex Paris Masters, de ATP Finals in Turijn (12 tot en met 19 november) en de Davis Cup Final 8 in Malaga (21 tot en met 26 november). In Bercy zal de Deen Holger Rune opnieuw strijden om de titel die hij vorig jaar won van Novak Djokovic.

Een uitzonderlijke line-up

Beide heren zijn tijdens de herfstvakantie aanwezig in de Accor Arena en behoren tot de grote favorieten voor het evenement van dit jaar. De nummer 1 van de wereld mikt op zijn veertigste Masters 1000-overwinning in Frankrijk, waar hij ook zal aantreden in het dubbelspel ter voorbereiding op de Davis Cup-finale.

De houder van 24 Grand Slam-titels kan in de finale mogelijk nog eens oog in oog komen te staan met zijn rivaal Carlos Alcaraz, die vorig seizoen in de kwartfinales moest opgeven. Ook andere kanshebbers zullen willen voorkomen dat de Serviër voor de zevende keer met de eindwinst aan de haal gaat: zo is er natuurlijk Daniil Medvedev, winnaar in 2020, maar ook de kersverse nummer 4 van de wereld Jannik Sinner, die onlangs in Peking won, en verder nog Casper Ruud en Alexander Zverev.

Volg de Rolex Paris Masters van maandag 30 oktober tot en met zondag 5 november op Eurosport 1 FR, beschikbaar in het basis zenderaabod van Proximus.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top