Buccaneers en Chargers willen een derde nederlaag op rij vermijden

Sport | De NFL staat voor een nieuw weekend vol spanning en spektakel. De Billas en Buccaneers nemen het tegen elkaar op, net als de Chargers die de Bears partij geven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag 27 oktober: Buffalo Bills - Tampa Bay Buccaneers (om 02u15 op Eleven 1, heruitzending zaterdag om 12u10 op Eleven 2)

Buffalo Bills is na een nederlaag in Massachusetts tegen de Pats nog steeds de nummer twee in AFC East. De Bills tikken momenteel af op vier zeges en drie nederlagen. In eigen huis presteren ze een stuk beter. Dat opent perspectieven voor dit weekend, want ze ontvangen de Buccaneers in hun eigen Highmark Stadium.

Tampa Bay staat tweede in de NFC South, maar incasseerde wel twee opeenvolgende thuisnederlagen. Ze zijn zeker niet kansloos tegen Buffalo Bills, want op verplaatsing presteren ze best aardig. Ze wisten zo al twee overwinningen in de wacht te slepen.


Maandag 30 oktober: Los Angeles Chargers - Chicago Bears (om 01u20 op Eleven 1, heruitzending om 20u55 op Eleven 2)

De Chargers moeten zich herpakken na twee verliespartijen op rij. Voordien wonnen ze vier keer. Als nummer drie in AFC West moeten ze voorlopig hun meerdere erkennen in de Chiefs. Ze willen wel de jacht inzetten op de Raiders en daarvoor kunnen ze maandag maar best winnen van de Bears.

Dat is een tegenstander die het team uit Los Angeles zeker niet mag onderschatten. Zij pakten op de vorige speeldag hun tweede seizoenszege door de Raiders te verslaan. Een waarschuwing die kan tellen voor de Chargers.

Volg het nieuwe NFL-seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top