De Jaguars en Dolphins willen hun serie voortzetten

Sport | Jacksonville Jaguars en Miami Dolphins staan elk aan de kop van hun divisie en zijn het NFL-seizoen sterk begonnen. De twee franchises zijn bezig aan een reeks overwinningen en willen die maar al te graag verderzetten.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Jaguars zijn uitstekend gestart aan het seizoen. In de verte dromen ze nu al van een historisch seizoen, maar de weg naar een eventuele Superbowl is nog heel ver. In de AFC South Division staan de Jaguars, de Titans, de Texans en de Colts op een zakdoek bij elkaar. Het team uit Jacksonville versloeg de Colts en meer en meer leeft het idee dat het dit jaar wel eens hun seizoen zou kunnen worden.

Met 4 zeges en 2 nederlagen zijn de resultaten dus steengoed. Ze wonnen hun laatste drie wedstrijden en weinigen hadden echt gerekend op dergelijke start van de Jaguars. Dit weekend kruisen ze de degens met New Orleans Saints. Na de knappe zege tegen de Colts is er veel vertrouwen bij de Jaguars. Kunnen ze een vierde opeenvolgende overwinning boeken?

De pletwals uit Miami

Een ander team dat in een uitstekende vorm verkeert, zijn de Dolphins. Het team uit Miami won vijf keer en moest voorlopig nog maar een nederlaag incasseren. Ze hebben de beste aanval in de NFL (223 gescoorde punten) en momenteel razen ze als een pletwals doorheen de reeks. Tua Tagovailoa & co maken veel indruk en wisten hun laatste partij tegen de Panthers te winnen met 42-21.

Tegen de Eagles zal het wellicht niet zo'n vaart lopen. Zij zijn immers ook sterk bezig met eveneens vijf zeges en slechts een verliespartij in zes duels. Miami Dolphins begint desondanks als favoriet aan de partij, want hun aanval is voorlopig onstopbaar. De Eagles lijken als team toch net dat tikkeltje minder te zijn.

Het programma van week 7 in de NFL op Eleven Sports:

Vrijdag 20 oktober

Maandag 23 oktober
Volg het nieuwe NFL-seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top