San Francisco 49ers gaat voor nieuw succes, Chicago wil uit het dal klimmen

Sport | De National Football League (NFL) maakt zich klaar voor de vijfde speeldag. Chicago Bears kende een moeilijke start van het seizoen en hoopt eindelijk hun eerste zege te boeken. San Francisco 49ers hoopt dan weer zijn vijfde opeenvolgende overwinning bij elkaar te spelen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Washington Commanders - Chicago Bears: om 02u15 op Eleven 1 (heruitzending om 20u55 op Eleven 2)

Beide teams kennen niet bepaald hun beste periode. De Commanders begonnen nog goed aan het seizoen, maar nadien volgden twee nederlagen. De spelers uit de hoofdstad willen snel aanknopen met winst. Tegen de Bears krijgen ze alvast die kans. Het team uit Chicago kende een dramatische start van het seizoen met vier verliespartijen. Zelfs na het vertrek van Alan Williams, defensief coördinator van de Bears, is de situatie niet veranderd. Het is tijd voor een reactie.

Minnesota Vikings - Kansas City Chiefs: om 22u45 op Eleven 1

De Vikings haalden vorig weekend opgelucht adem nadat ze hun eerste overwinning van het seizoen bij elkaar wisten te spelen tegen Carolina Panthers. Al zijn de Panthers momenteel een van de slechtst presterende teams in de NFL met vier nederlagen in vier wedstrijden. Om de Chiefs te verslaan zal het team uit Minnesota zijn niveau nog danig de hoogte moeten injagen. De tegenstander uit Kansas City is na een nederlaag op de eerste speeldag aardig op dreef. Patrick Mahomes & co hadden het afgelopen weekend niet onder de markt tegen New York Jets, maar ze wonnen toch met 20-23. Zij gaan nu voluit voor hun vierde winstpartij op rij.

Dallas Cowboys - San Francisco 49ers: om 02u20 op Eleven 1 (heruitzending om 20u op Eleven 2)

De Cowboys toonden hun blakende vorm door op de vorige speeldag met maar liefst 38-3 te winnen van de Patriots. Met de 49ers krijgen ze wel een tegenstander van een kaliber voorgeschoteld. Deze topper belooft het nodige spektakel. De ploeg uit San Francisco is dit seizoen nog ongeslagen, maar zal danig moeten opletten vanwege de goede vorm waarin de tegenstander uit Dallas verkeert. Wie trekt aan het langste eind in dit topduel?

Volg het nieuwe NFL-seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top