Inter mikt op eerste Champions League-succesje tegen Benfica

UEFA Champions League | De tweede speeldag van de groepsfase in de UEFA Champions League begint dinsdag met een topduel. Je kan exclusief via Pickx+ Sports de clash tussen Inter en Benfica volgen. Beide ploegen hebben na puntenverlies op de eerste speeldag nood aan een driepunter.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het kampioenenbal zorgde al voor enkele verrassingen op de eerste speeldag. Internazionale kwam op het veld van Real Sociedad niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Dinsdag om 21u krijgen ze een kans om dit puntenverlies recht te zetten tegen een Benfica dat er nog slechter aan toe is na de nederlaag tegen FC Salzburg. Iets eerder, om 18u45 uur, ontvangt FC Salzburg Real Sociedad. De Oostenrijkers gaan voluit voor een zes op zes in Groep D.

Topper tussen Napoli en Real Madrid

In Groep C mag Union Berlin gastheer spelen voor Sporting Braga. Dé affiche in deze groep is echter Napoli - Real Madrid.

Arsenal trekt in Groep B naar RC Lens en wil verdergaan op het elan nadat ze op de eerste speeldag met 4-0 wonnen van PSV. De Nederlandse topclub hoopt in Eindhoven het Sevilla van Dodi Lukebakio punten afhandig te maken. Johan Bakayoko en Yorbe Verstessen lonken naar speelminuten.

Bayern München gaat tot slot voluit voor een tweede overwinning op rij in de Champions League. FC Kopenhagen lijkt op het eerste gezicht een hapklare brok voor de Duitse grootmacht. Manchester United moet op Old Trafford dan weer alles op alles zetten om Galatasaray (met Dries Mertens) te verslaan.

Het programma van de speeldag 2 van de UEFA Champions League op Pickx+ Sports:

Dinsdag 3 oktober

Woensdag 4 oktober

Volg de UEFA Champions League op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ video aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top