Topduel in de NFC North: zorgen de Chiefs voor nieuwe demonstratie?

Sport | De vierde speeldag in de National Football League (NFL) heeft weer heel wat moois in petto. Vooral de partij tussen New York Jets en Kancas City Chiefs belooft vuurwerk. Daarnaast is er in de National Conference ook nog het treffen tussen Green Bay Packers en Detroit Lions. Zet je dus maar schrap voor heel wat spektakel!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag 29 september: Green Bay Packers - Detroit Lions (om 02u15 op Eleven 1, heruitzending om 22u30 op Eleven 2)

Deze partij zou mogelijk een eerste kantelpunt kunnen zijn in de NFC North. Beiden hebben twee zeges en een nederlaag geboekt in hun eerde drie duels. De winnaar van dit duel zal dus een mentale boost krijgen in de race om de eerste plaats in deze reeks. De Packers wisten tegen de Saints hun enige thuiswedstrijd van het seizoen winnend af te sluiten. De Lions zijn echter geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, want zij maakten op hun beurt indruk door te winnen op het veld van Chiefs.

Zondag 1 oktober: Dallas Cowboys - New England Patriots (om 22u45 op Eleven 2)

Hebben de Patriots eindelijk de juiste vorm te pakken? Na twee nederlagen op rij konden zij afgelopen speeldag op het veld van de Jets voor een eerste keer dit seizoen juichen. Om ploegen als de Dolphins en de Bills het leven zuur te maken in de AFC East, zullen ze hun niveau echter nog stevig moeten opkrikken. De trip naar Texas zal een goede waardemeter zijn. Dallas bewees tegen de Giants en de Jets eerder al dat ze een pittige tegenstander zijn, daar verandert de nederlaag tegen de Cardinals weinig aan. Het is dus reikhalzend uitkijken naar deze partij.

Maandag 2 oktober: New York Jets - Kansas City Chiefs (om 02u20 op Eleven 1, heruitzending om 20u op Eleven 2)

Staan we op het punt getuige te zijn van een nieuwe demonstratie van de Chiefs? Een week nadat ze de Chicago Bears overklasten, reizen de spelers van Kansas City naar New York om er tegen de Jets hun derde zege op rij te boeken. De valse start, met een nederlaag tegen de Lions, is helemaal vergeten. De Jets lijken op hun beurt nog niet echt te zijn bekomen van de ernstige blessure van Aaron Rodgers. Hij scheurde zijn achillespees in de openingswedstrijd van het seizoen tegen de Bills. De quarterback is daardoor out tot het einde van het seizoen.

Volg het nieuwe NFL-seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top