Dit zijn de NFL-affiches van deze week op Eleven Sports

Sport | In de National Football League (NFL) zijn ze toe aan de derde speeldag. Kan Kansas City Chiefs zijn eerste thuiszege boeken? Gaat San Francisco 49ers bevestigen? Daar krijg je via Eleven Sports een antwoord op.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag 22 september: San Francisco 49ers - New York Giants (om 02u15 op Eleven 1, heruitzending om 13u05 op Eleven 2)

San Francisco 49ers, die hun eerste twee wedstrijden van het seizoen hebben gewonnen, spelen dit weekend in eigen huis. De start van een mooi drieluik in San Francisco met duels tegen de Giants, de Cardinals en de Cowboys. De Giants verloren eerst zwaar tegen de Cowboys, maar wisten zich vorige week te herpakken door te gaan winnen op het veld van de Cardinals. Kunnen zij het de 49ers moeilijk maken?

Zondag 24 september: Kansas City Chiefs - Chicago Bears (om 22u45 op Eleven 2)

Titelverdediger Kansas City miste zijn start met een thuisnederlaag tegen Detroit Lions. Op de vorige speeldag wisten ze de rug te rechten door te gaan winnen op het veld van de Jaguars. Het team uit Missouri hoopt nu zijn fans een eerste thuisoverwinning aan te bieden. Daarvoor zullen ze dus de scalp moeten grijpen van de Bears, die twee keer op rij verloren. Het team uit Chicago ging ten onder tegen Tampa Bay Buccaneers en Green Bay Packers. Ondanks hun sterke aanval wisten de Bears de verwachtingen voorlopig allerminst in te lossen.

Maandag 25 september: Las Vegas Raiders - Pittsburgh Steelers (om 02u20 op Eleven 1, heruitzending om 20u20 op Eleven 2)

De Raiders mogen na twee opeenvolgende uitduels voor het eerst thuis spelen. De zege bij de Broncos werd gevolgd door een verliespartij tegen de Bills. Het team uit Las Vegas wil de eerste thuispartij uiteraard winnend afsluiten. De Steelers staan op hun beurt voor hun eerste uitwedstrijd van het seizoen. Vorig seizoen wist het team uit Pittsburg de zege te boeken in het hol van de leeuw. Lukt hen dat ook in 2023?

Volg het nieuwe NFL-seizoen op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top