Drie CPL-spelers wisselden nog van club de voorbije dagen

Sport | Hoewel de Belgische transfermarkt al gesloten is, worden er hier en daar toch nog wat zaakjes gedaan. Zo raakten twee ex-spelers van SL16 FC nog aan een nieuwe club terwijl KV Oostende nog afscheid nam van Kenny Rocha Santos.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Rocha Santos speelde de voorbije weken nog mee tegen Lommel en Deinze, maar bleef dan aan de bank gekluisterd tegen Luik én haalde de selectie zelfs niet meer voor de match tegen Seraing. De 23-jarige Kaapverdiër besloot daarop om eieren voor z'n geld te kiezen en alsnog voor een transfer te gaan. De Cypriotische eersteklasser AEZ Zakakiou zag wel brood in Rocha Santos en bood hem een contract aan tot het einde van het seizoen.

Ook Anisse Brrou en Massis Gülük zochten in extremis nog zuiderse oorden op. Brrou tekende een contract bij de Griekse tweedeklasser AE Larisa terwijl Gülük zijn kans gaat wagen bij de Turkse tweedeklasser Corum FK. Brrou was vorig seizoen een van de sterkhouders bij SL16 FC, maar kon door zijn huidige leeftijd (24) niet langer deel uitmaken van de U23-ploeg. De 20-jarige Gülük kwam vorig seizoen niet verder dan 11 invalbeurten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top