Spektakel verzekerd in de Porsche Supercup, Extreme E en DTM

Sport | Motorsportfans komen dit weekend helemaal aan hun trekken. Er is immers voor elk wat wils met de Extreme E, Porsche Supercup en DTM.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Sébastien Loeb terug in Extreme E

De Island X Prix, ronde 3 van het Extreme E-seizoen 2023, wordt bijzonder spannend. Kevin Hansen en Molly Taylor verdedigen daar hun eerste plaats en krijgen vooral concurrentie van ene Sébastien Loeb. De regerende kampioen was afwezig vanaf het begin van het seizoen. De negenvoudig wereldkampioen rally zal Nasser Al-Attiyah op korte termijn vervangen, aangezien die door zijn verplichtingen in de Baja World Cup niet kan deelnemen. Op Sardinië gaat hij samenwerken met Klara Andersson.

Volg de Island X Prix in Sardinië op Eleven 3, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Een vijfde winnaar in DTM?

Vier rondes en vier verschillende winnaars. Perera voor Lamborghini, Preining voor Porsche, Engel voor Mercedes en Feller voor Audi waren de winnaars tijdens de eerste vier races van het DTM-seizoen. Dit weekend gaan ze de strijd aan op de Norisring in Nürnberg (Duitsland). Gaan we daar weer een andere winnaar aan het werk zien? De leider van het kampioenschap, de Oostenrijker Thomas Preining, weet dat zijn eerste plaats aan een zijden draadje hangt...

Volg de vijfde manche van DTM op het circuit van Norisring in Duitsland op Eleven 2, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Wie neemt de leiding in Silverstone in de Porsche Super Cup?

De Porsche Super Cup slaat komend weekend zijn tenten op in Groot-Britannië. Op het circuit van Silverstone staat de derde race van het seizoen op het programma. In Monte Carlo wist Harry King als eerste over de finish te verschijnen, in Oostenrijk was het rookie Junior Bastian Buus die iedereen verraste. Het is voorlopig nog zeer spannend in het klassement. King en Buus hebben beiden 42 punten, terwijl ten Voorde op een derde plaats volgt met 40 punten. Wie is na het weekend de leider?

Volg de derde manche van de Porsche Supercup 2023 in Groot-Britannië dit weekend op Eurosport 2, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top