Tweede aanwinst voor RFC Luik; dat ook opnieuw vier contractverlengingen aankondigt

Sport | RFC Luik lijkt niet van plan om haar huiswerk richting de rentree in het profvoetbal te lang uit te stellen. Nadat de vice-kampioen van 1e Nationale maandag al een transfer en enkele contractverlengingen aankondigde, deed het dat dinsdag nog eens netjes over.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dit keer was het aan Alessio Cascio om zich te presenteren in het roodblauwe shirt van de traditieclub uit de Vurige Stede. De 28-jarige linkerwinger komt transfervrij over van reeksgenoot CS Visé, waar hij in het afgelopen seizoen een van de sterkhouders was. Maar Cascio heeft ook een verleden in 1B. De geboren Luikenaar speelde in 2020-2021 bij RFC Seraing toen de club als promovendus in 1B meteen opnieuw promoveerde naar 1A.

Cascio speelde toen wel maar 11x mee, al was hij in die elf aantredens ook wel meteen goed voor vier assists. Straks komt de flankaanvaller dus zijn ex-club opnieuw tegen in 1B.Voorts kondigde RFC Luik ook nog aan dat het doelmannenduo Anthony Lejoly en Kevin Debaty beiden een nieuw tweejarig contract tekenden en dat ook Yannick Loemba en Jordan Bostin trouw blijven aan Les Sang & Marine. Loemba tekende bij tot medio 2025; Bostin zelfs tot de zomer van 2026.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top