RFC Luik neemt flankverdediger van Olympic Charleroi mee naar de CPL

Sport | Op de eerste dag na het einde van de competitie was het toch meteen al een drukke bedoening in het Stade de Rocourt van promovendus RFC Luik. Zo maakte de club bekend dat topschutter Jérémy Perbet dan toch niet mee zal promoveren naar 1B, maar daarnaast waren er ook een inkomende transfer én enkele contractverlengingen te melden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Want na Jonathan D'Ostillo tekenden nu ook Jesse Mputu, Damien Mouchamps en Mohamed Mouhli een nieuw contract bij de vice-kampioen van eerste nationale. Het trio tekende een nieuw contract dat hen de komeonde twee seizoenen aan de Luikenaars bindt. RFC Luik meldde meteen ook dat het in de komende dagen nog contractverlengingen zal mogen aankondigen.

Intussen hengelden Les Sang & Marine ook een eerste zomeraanwinst binnen, want Jérémie Lioka Lima werd transfervrij overgenomen van (ex-)reeksgenoot Olympic Charleroi.

Lioka Lima is een 24-jarige flankverdediger die vast in de ploeg stond bij Olympic, maar dan sinds eind januari op voet van oorlog leefde met zijn clubbestuur omdat er hem een transfer naar La Louvière werd ontzegd. Lioka Lima speelde geen seconde meer, maar heeft nu dan toch een transfer beet. Ook Lioka Lima kreeg een contract voor twee seizoenen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top