Lommel stuurt Tsoungui nu al terug naar Engeland

Sport | Het Lommelse avontuur van Antef Tsoungui zit er alweer op. De 20-jarige Brusselaar kwam in januari op huurbasis over van het Engelse Brighton & Hove Albion, maar is na iets meer dan anderhalve maand alweer weg nadat club en speler onderling de (huur)deal beëindigden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Nochtans speelde Tsoungui de voorbije weken steevast mee bij de Noord-Limburgers. De voormalige jeugdinternational was de vaste rechtsachter tijdens de laatste twee competitiematchen en de eerste drie play-offduels; maar ontbrak dan plots op het scheidsrechtersblad tegen SK Deinze (play-offmatch 4).

Enkele dagen later kwam er dan de mededeling dat Tsoungui niet langer uit zal komen voor de leider van de Relegation play-offs. Wat de reden voor de vervroegde scheiding is, werd niet gezegd.

"Na 5 optredens in de Challenger Pro League voor Lommel SK, zijn we met Antef Tsoungui overeengekomen dat hij andere opties zal onderzoeken om zijn professionele voetbalcarrière voort te zetten. We willen Antef bedanken voor zijn inspanningen en prestaties tijdens zijn periode bij de club en we wensen hem veel succes in de toekomst", klinkt het in het officiële bericht.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top