Krabbelt Roeselare terug recht in Champion Play-off?

Sport | De volgende speeldag van de Champion Play-off volleybal staat voor de deur. Maaseik zal het daarin opnemen tegen Menen, terwijl Leuven Roeselare ontvangt. Roeselaere leed vorige week een pijnlijke nederlaag tegen Maaseik, maar kan het opnieuw de rug rechten?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Laten we beginnen bij Greenyard Maaseik, de leider in de Champion Play-off. Maaseik zit in een goede flow nadat het vorige week eeuwige rivaal Knack Roeselare in de pan heeft kunnen hakken. De Limburgers tellen momenteel twaalf punten en dat zijn er maar liefst tien meer dan hun volgende tegenstander Decospan Volley Team Menen dat op de voorlaatste plaats staat. Menen verloor vorig weekend nog tegen Haasrode Leuven en moet zich dringend herpakken. Of dat tegen de leider zal lukken, is nog maar de vraag…

Enkele dagen na de wedstrijd Maaseik - Menen moeten de spelers van Leuven en Roeselare aan de bak. Roeselare heeft vorige week een flinke knauw gekregen door te verliezen tegen Maaseik en is vast uit op eerherstel. Ze kunnen de rug rechten door Leuven te verslaan, maar passen maar beter op. Leuven heeft immers vertrouwen getankt door vorige week te winnen tegen Menen.

Volg de wedstrijd Greenyard Maaseik - Decospan Volley Team Menen op woensdag 22 maart om 20u25, en de wedstrijd tussen Haasrode Leuven - Knack Roeselare op zaterdag 26 maart om 16u55, op Pickx+ Sports 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top