OHL Women start aan Play-Off I met verplaatsing naar KRC Genk Ladies

Sport | Met de play-offs in de Lotto Super League wordt er dit weekend een nieuwe fase ingeluid in de hoogste afdeling van het Belgische vrouwenvoetbal. OHL Women, dat het reguliere seizoen afsloot als nummer één, start met een lastige verplaatsing naar bekerfinalist KRC Genk Ladies.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Die leidersplaats kan vrijdagavond reeds afgesnoept worden door RSCA Women. Dan beginnen de paars-witte dames om 20u aan de play-offs tegen Club YLA, dat het reguliere seizoen afsloot op een gedeelde derde plaats. Vermits Anderlecht slechts één punt achterstand heeft op OHL, kan een zege voor druk zorgen op de schouders van de Leuvense dames. Zij trekken een dag later naar Genk, met de aftrap om 13u30.

Genk, onder aanvoering van Luna Vanzeir, begint als nummer vijf aan de play-offs. Zij hebben de bekerfinale later in het seizoen ook nog in hun gedachten. Daarin wacht een confrontatie met Standard Fémina. De Luikse dames beginnen aan hun avonturen in de play-offs met een trip naar KAA Gent, dat nipt Zulte Waregem van de zesde plaats kon afhouden.

Het programma voor speeldag 1 in Play-Off I van de Lotto Super League:

Vrijdag 17 maart

  • RSCA Women - Club YLA (20u)
  • KAA Gent Ladies - Standard Fémina de Liège (20u30)

Zaterdag 18 maart

Volg het beste van de Lotto Super League seizoen op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Meer nieuws

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top