Wie trekt aan het langste eind in het duel tussen Maaseik en Leuven?

Sport | Zaterdagavond 18 februari om 20u30 speelt Maaseik tegen Haasrode Leuven in de Lotto Volley League. Zowel de spelers van Maaseik als die van Leuven verkeren in grootse doen en mede daarom belooft het een extra spannende wedstrijd te worden.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Het zijn bloedstollende dagen en weken voor de volleybalclubs die bovenaan de rangschikking van de Lotto Volley League prijken. Knack Roeselare staat momenteel op een knappe eerste plaats (43 punten) maar wordt op de hielen gezeten door Maaseik met 35 punten. Haasrode Leuven bezet plaats drie en telt 26 punten, terwijl Menen 25 punten telt en op de vierde plaats staat.

Vooral de opmars die Maaseik de afgelopen weken en maanden heeft ingezet doet de andere clubs uit de Lotto Volley League met de wenkbrauwen fronsen. Maaseik heeft dit jaar immers nog altijd niet verloren en wist achtereenvolgens al Tectum Achel, Axis Guibertin, Menen, Lindeman Aalst en Waremme over de knie te leggen. Enkele van die teams zijn weliswaar niet aan hun sterkste seizoen bezig, maar zijn volgens fans toch ook niet van de minste.

Komende zaterdag ontvangt Maaseik eerste achtervolger Haasrode Leuven. Het wordt een spannende wedstrijd, maar toch verwacht men dat de Limburgse club aan het langste eind zal trekken in de Lotto Dôme.

Volg het beste van de Lotto Volley League het hele seizoen lang op Pickx+ Sports 2, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top