Waremme ontvangt Aalst in de Lotto Volley League

Sport | Dit weekend staat het duel tussen Waremme en Aals op het programma. Kunnen de Luikenaars deze zondag een tweede opeenvolgende zege in de wacht slepen?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op de vorige speeldag nam Waremme het op tegen TECTUM Achel en ze wisten een hardbevochten 1-3-zege in de wacht te slapen. Achel was een team dat voor Waremme stond in het klassement van de Lotto Volley League. Door de overwinning wist Waremme op zijn beurt twee plaatsen te stijgen in de rangschikking.

Deze zondag moeten ze het opnemen tegen Aalst, dat vier punten voorsprong heeft. Waremme zal uiteraard willen verdergaan op zijn elan. Een nieuwe overwinning zou de kloof met Aalst dus verkleinen en die met de achtervolgers mogelijk vergroten. Aan Waremme om te laten zien dat het meer mag ambiëren.

Problemen bij Aalst

Bij Aalst zitten ze niet bepaald in een goede flow. Ze verloren kansloos met 0-3 van leider Roeselare. Het verschil tussen de twee teams was zeer groot en dat was uiteraard een stevige klap voor het team. Zal Aalst zich meteen kunnen herstellen van deze klap?

Waremme lijkt misschien de ideale tegenstander om vertrouwen op te doen, maar het is duidelijk dat het voor hen geen makkelijke partij zal zijn. Een overwinning voor Aalst zou er bijna voor kunnen zorgen dat ze de play-downs niet spelen.

Volg de wedstrijd in de Lotto Volley League tussen Waremme en Aalst zondag 29 januari vanaf 17u55 op Pickx+ Sports 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top