Aalst krijgt leider Roeselare over de vloer op speeldag 13 van de Lotto Volley League

Sport | Lindemans Aalst mag zich op 21 januari opmaken voor een kraker in eigen huis tegen Knack Roeselare. Het Sportcentrum Schotte zal vanaf 20u30 moeten kolken tegen de leider in de Lotto Volley League.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Aalst, de zesde in de stand, weet dat het in eigen huis een zware kluif zal hebben aan Roeselare. De West-Vlamingen verkeren in een hoogvorm. Afgelopen weekend boekte Roeselare tegen Guibertin zijn elfde opeenvolgende zege. Het werd 3-0. Kan Roeselare zijn onoverwinnelijkheid ook in het Aalsterse Sportcentrum Schotte in de verf zetten?

De Aalstenaren boeken op dit moment minder successen dan hun West-Vlaamse tegenstander. Koploper Roeselare heeft momenteel 32 punten en verloor nog geen enkele wedstrijd. Aalst van zijn kant telt 14 punten en heeft nog maar vijf van zijn elf afgewerkte duels winnend kunnen afsluiten. Roeselare is met andere woorden op papier duidelijk de favoriet voor het aankomende duel.

Toch bezitten ze bij Aalst enkele wapens die, wanneer ze goed benut worden, gevaarlijk kunnen zijn. Denken we maar aan het Duits-Russische talent Egor Bogachev of aanvoerder Robin Overbeeke. Bij Aalst hebben ze de ambitie uitgesproken om de play-offs te bereiken. Die ambities kunnen ze op zaterdag 21 januari kracht bijzetten tegen Roeselare.

Volg de wedstrijd in de Lotto Volley League tussen Lindemans Aalst en Knack Roeselare zaterdag 21 januari vanaf 20u25 op Pickx+ Sports 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top