Nieuwe spits van Deinze al meteen zes tot negen maanden out

Sport | KMSK Deinze moet in de komende weken nog alles op alles zetten om zich bij de beste zes van de Challenger Pro League te scharen. De club rekent daarbij vooral op de gevestigde waarden; die onder de nieuwe coach Marc Grosjean duidelijk beter presteren dan onder  Takahisa Shiraishi. Daarnaast legden de Oost-Vlamingen ook al drie winterkoopjes vast. Maar voor één van hen zal de inbreng tijdens de komende maanden wel heel beperkt blijven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De nieuwe spits - Ilhan Fandi - is namelijk al 'out' nog voor hij zich bij zijn nieuwe club kon melden. De 20-jarige aanvaller liep een blessure op tijdens een duel in de Mitsubishi Electric Cup en moet maanden revalideren.

"Ilhan Fandi liep een volledige scheur in zijn voorste kruisband in de linkerknie op", meldt Deinze via de officiële website. "Zijn operatie staat gepland op woensdag 11 januari 2023. Na de operatie zal Ilhan naar verwachting zes tot negen maanden out zijn. KMSK Deinze is momenteel in gesprek met de Football Association of Singapore over de toekomstplannen voor Ilhan Fandi."

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top