Deinze verliest Le Postollec aan Beveren; Prychynenko verlengt contract

Sport | KMSK Deinze vertoeft momenteel in Spanje, waar het zich voorbereid op de eindspurt die gaat bepalen of de Oost-Vlamingen in de Play-offs of de Play-downs gaan belanden. Met nog zes matchen voor de boeg heeft Deinze momenteel vijf punten achterstand op de nummers zes Club NXT en RSCA Futures. De paarswitte beloften speelden al wel één match meer.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maar er wordt ook al aan de verdere toekomst gewerkt vanuit het Spaanse basecamp. Zo werd er een nieuwe deal gemaakt met Denis Prychynenko. De 30-jarige Oekraïnse Duitser tekende een nieuw tweejarig contract bij de Tigers (met optie voor nog een derde jaar).

Prychynenko speelt sinds de zomer van 2021 voor Deinze. De robuuste verdediger speelde in anderhalf seizoen 33x mee bij Deinze en ontpopte zich in die tijd tot een onmisbare pion in het hart van de defensie. Prychynkenko speelt al sinds 2015 in ons land; in die tijd verdedigde hij één seizoen de kleuren van WS Brussel én werd hij een levende legende bij Beerschot.In de marge raakte ook bekend dat Flavien Le Postollec niet langer deel zal uitmaken van de technische staf. De voormalige middenvelder maakt de overstap naar SK Beveren; waar hij opnieuw onder de vleugels van Wim De Decker zal gaan werken. De twee werkten vorig seizoen samen bij Deinze. Le Postollec (38) moet op de Freethiel vooral analyses gaan maken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top