Natrappende Leoni (RSCA Futures) zorgt voor stevige discussie tussen ref Simonini en vierde ref Stevens

Sport | Na enkele weken bij de A-ploeg stond RSCA Futuresaanvoerder Théo Leoni zondag nog eens mee tussen de lijnen bij RSCA Futures. De jonge middenvelder kon evenwel niet verhinderen dat zijn team ten onder ging op het veld van Dender EH, al mocht hij zelf wel blij zijn dat hij niet vervroegd naar de kleedkamer was gestuurd.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na 25 minuten was Leoni betrokken bij een akkefietje aan de zijlijn waarbij hij natrapte naar een speler van Dender. Ref Matonga Simonini had de fase niet gezien, maar vierde scheidsrechter Tom Stevens wel. De vierde ref maande Simonini aan om alsnog een rode kaart te trekken, maar die ging daar niet op in.

Volgens Het Laatste Nieuws volgde er daarop aan de rust een stevige discussie tussen de twee refs, maar op dat moment was de fase natuurlijk al even gepasseerd.

Toch is Leoni nog niet helemaal off the hook, want de Reviewcommissie kan zich nog wel buigen over de fase. Dat kan natuurlijk wel alleen maar als er duidelijke beelden zijn van de fase. Het Bondsorgaan zal hier allicht eerstdaags over communiceren.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top