Ongeslagen Léopold wil Gent kopje onder duwen

Sport | In de ION Hockey League zijn ze dit weekend toe aan de twaalfde speeldag. Het is vooral uitkijken naar de clash tussen Léopold en Gent.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wie is in staat om Léopold te verslaan? Zij zijn sinds de start van de ION Hockey League nog steeds ongeslagen. Léopold staat daardoor op de eerste plaats en heeft al zeven punten voorsprong op eerste achtervolger Dragons. Gent was lange tijd de nummer twee en maakte ook indruk. Afgelopen weekend tuimelden ze echter naar de derde plaats, maar na drie partijen zonder zege willen zij weer uitpakken met een overwinning. De topper in Ukkel kan mogelijk een keerpunt zijn voor hen.

Na de topper tussen Léopold en Gent sluit de competitie voor bijna vier maanden de deuren. De winterstop en het WK, waar we de Red Lions hopelijk zien schitteren, zorgen voor een lange onderbreking. Gent hoopt Léopold met de nodige twijfels richting die break te sturen. Een overwinning tegen de Brusselaars is meer dan welkom om hun vrije val in de rangschikking stop te zetten.

Het programma van de 12de speeldag in de ION Hockey League:

Zondag 20 november

Volg het beste van de ION Hockey Leauge het hele seizoen lang op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top