Deinze breekt negatieve uitreeks met eerste uitzege in bijna acht maanden

Sport | Marc Grosjean heeft zijn start bij KMSK Deinze niet gemist. De Oost-Vlamingen wonnen zaterdagavond ook hun tweede wedstrijd onder de nieuwe coach en mogen dankzij een zes op zes stilaan weer naar boven beginnen kijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 0-1 op het veld van Virton was meteen ook de eerste uitoverwinning van SK Deinze sinds 18 maart. Toen gingen de Tigers met 1-2 winnen bij Moeskroen waarna er later in dat seizoen nog een nederlaag bij Lommel volgde. Dit seizoen begon Deinze nog wel met een 0-0 bij RSCA Futures, maar in de vier daaropvolgende matchen werd er telkens verloren.

Na bijna acht maanden was het dus eindelijk weer raak voor Deinze, dat wel nog steeds het meeste verliespunten haalt op verplaatsing. De Oost-Vlamingen delen die laatste plaats nu wel met SL16 FC; dat wel al een keertje meer op verplaatsing moest.

Volgende week wacht er wel opnieuw een belangrijke verplaatsing voor De Belder en co. Want dan trekt Deinze naar rode lantaarn Jong Genk. Winst daar zou de Oranjehemden wel eens helemaal kunnen lanceren.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top