De NFL keert terug naar Londen

Sport | In de National Football League staat de achtste speeldag op het programma. Er zijn een aantal affiches die je alvast doen likkebaarden. We geven je een aantal wedstrijden mee die je zeker niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Wembley gastheer voor de Jaguars

In het Wembley Stadium in Londen nemen Denver Broncos en Jacksonville Jaguars het tegen elkaar op. Rookie Travon Walker is goed bezig bij de Jaguars. “Je merkt dat de tegenstanders hem beginnen te kennen en dat ze zich instellen op hem. Hij krijgt het respect van de tegenstrevers, maar hij moet blijven werken en manieren vinden om te blijven presteren. Het is een goede speler die alleen maar beter kan worden”, aldus coach Doug Pederson.

De Buccaneers moeten de rug rechten tegen de Ravens

Tom Brady is tegenwoordig behoorlijk streng voor zijn team. De quarterback van Tampa Bay vertelde na de nederlaag tegen de Steelers dat zijn team een gebrek aan realisme laat zien. “Ik denk dat we onder ons niveau hebben gespeeld en we moeten allemaal in de spiegel kijken om erachter te komen waarom dit het geval was."

Tegen de Ravens, dat in topvorm verkeert, zullen de Buccaneers hun niveau moeten opkrikken. Baltimore Ravens heeft sinds het begin van het seizoen weinig blessureleed gehad, al moest de club het de afgelopen weken zonder running back J.K. Dobbins stellen. Hij werd geopereerd aan de knie. Zijn vervangers Kenyan Drake en Justice Hill presteerden echter goed en daardoor werd Dobbins nog niet echt gemist.

Buffalo Bills geeft Green Bay Packers partij

Buffalo Bills ontvangt Green Bay Packers in eigen huis. De Bills steken in een goede vorm en zij zijn de favoriet voor dit duel. De indrukwekkende Josh Allen is de verpersoonlijking van deze goede vorm. De Bills hopen verder te gaan op hun elan en het duel tegen de Packers belooft daarom een interessant duel te worden.

Het speelschema van de NFL op Eleven Sports:

Vrijdag 28 oktober

Zondag 30 oktober

Maandag 31 oktober

  • Buffalo Bills - Green Bay Packers: om 01u20 op Eleven 2 (heruitzending op maandag om 20u45)

Volg het beste van de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top