Een simpele gezondheidswandeling voor Gantoise in Leuven?

Sport |

De ION Hockey League vervolgt zijn weg met de zevende speeldag dit weekend, waarin Gantoise zondag de verplaatsing maakt naar Leuven. Een ontmoeting die vanaf 12u20 te volgen is op Pickx+ Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De terreinen van de ION Hockey League zijn tegenwoordig getuige van Europese uitschieters. Gantoise kwalificeerde zich voor de eerste keer in zijn geschiedenis voor de Final 8 en krijgt in het nationale kampioenschap nu dus Leuven voor de kiezen. De troepen van Pascal Kina zijn torenhoog favoriet tegen een team dat voorlopig nog maar een overwinning kon laten optekenen in competitieverband.

De Vlaams-Brabanders moeten het voorlopig stellen met een overwinning, een gelijkspel en vier nederlagen. Daarmee vatten ze slechts post op de tiende plaats in het algemene klassement en beschikken ze over de slechtste aanval met nauwelijks negen gemaakte goals.

De Oost-Vlamingen bezetten op hun beurt de tweede plaats, wonnen vier keer op rij en verloren al niet meer sinds de openingsspeeldag tegen Dragons. Het is vrijwel ondenkbaar dat er in Leuven een einde komt aan die reeks. Zelfs als je weet dat in sport alles mogelijk is en elke wedstrijd gespeeld moet worden…

Programma van de zevende speeldag in de ION Hockey League:

Zondag 9 oktober

  • Leuven - Gantoise (vanaf 12u20 op Pickx+ Sports 1)
  • Daring - Braxgata (15u)
  • Orée - Old Club (15u)
  • Dragons - Racing (15u)
  • Ukkel - Léopold (15u)
  • Herakles - Waterloo Ducks (15u)
Volg wekelijkse het beste van de ION Hockey League op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top