Beerschot stuurt Vanhamel naar de B-kern

Sport | Beerschot VA heeft daags na het sluiten van de transferperiode nog een opvallende verschuiving gedaan binnen de selectie. Doelman Mike Vanhamel werd naar de B-kern gestuurd nadat zijn situatie binnen de club onhoudbaar was geworden én er geen last minute transfer uit de bus kwam.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Na de problemen van vorig seizoen, leek Vanhamel met een propere lei aan het huidige seizoen te kunnen beginnen. Maar al snel zat de kat weer op de koord tussen de doelman, de club en de fans. Zo stapte hij vorige zaterdag niet mee op de bus voor de uitmatch bij Club NXT; onder meer omdat hij heel wat bedreigingen had gekregen op social media.

De voorbije dagen leek een transfer soelaas te gaan bieden, maar uiteindelijk kwam er geen deal. Beerschot probeerde ook nog om het contract van Vanhamel in onderling overleg te ontbinden, maar de eisen die de doelman daarbij stelde waren te hoog voor de club.

Daags na het sluiten van de transferperiode volgde dan het nieuws over de terugzetting naar de B-kern. "Mike Vanhamel blijft bij Beerschot. Maar wordt omwille van sportieve en extra-sportieve redenen verwezen naar de B-kern. Die beslissing werd genomen door het bestuur en management van Beerschot en United World", klinkt het. Vanhamel ligt nog tot medio 2024 onder contract bij Beerschot.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top