LIVESTREAM: Gooikse Pijl 2022

Sport | De start van de 19de editie van de Gooikse Pijl, een wegkoers die gewoonlijk onder de sprinters beslecht wordt, vindt plaats op zondag 18 september. De koers, die de renners van Halle naar Gooik brengt, is hier in streaming live te volgen op Pickx.be vanaf 13u45.

Door Pickx

Deel dit nieuws

We zoeken een opvolger voor Fabio Jakobsen. De Nederlandse wielrenner van Quick-Step Alpha Vinyl die dit jaar Europees kampioen werd, verdedigt zijn titel in de Gooikse Pijl op zondag 18 september. Andere notoire sprinters die zullen meedingen naar een plaatsje op het podium zijn Alexander Kristoff (Intermarché – Wanty – Gobert Matériaux), Peter Sagan (TotalEnergies) en Dylan Groenewegen (Team BikeExchange – Jayco).

Ook Belgen Victor Campenaerts, Arnaud De Lie (beiden Lotto Soudal), Dries De Bondt (Alpecin – Deceuninck) en Jens Keukeleire (EF Education – EasyPost) zullen van de partij zijn om hun duit in het zakje te doen.

Volg de 19de editie van de Gooikse Pijl op 18 september vanaf 13u45 hier in livestream op pickx.be, met commentaar van Jan Suykens en Stijn De Bock. De livestream start met vooropgenomen beelden van de podiumpresentatie en een kort overzicht van wat er al is gebeurd. Afsluiten doen we met interviews, samenvatting en podiumbeelden van de mannen elitewedstrijd. Het einde van de wedstrijd is voorzien rond 16u20.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top