Ontdek in juli deze spectaculaire oefenmatchen op Eleven Sports

Sport | In België beginnen ze weldra opnieuw aan het seizoen, maar in de rest van Europa gaan ze deze maand nog een resem oefenmatchen afwerken. In de hele maand juli kan je op Eleven Sports heel wat interessante oefenwedstrijd bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Leeds United, dat we komend seizoen in meerdere Engelse bekertoernooien op de voet zullen volgen, kan je deze maand een aantal keren aan het werk zien. De troepen van Jesse Marsch nemen het op tegen het Australische Brisbane (14 juli), Aston Villa (17 juli) en tegen het Crystal Palace (22 juli) van Christian Benteke. Aston Villa zal aan het einde van de maand (30 juli) ook het Franse Stade Rennes, met Jérémy Doku, partij geven. Om het Engelse hoofdstuk helemaal af te sluiten, vermelden we ook dat Manchester City (met Kevin De Bruyne) het op 20 juli opneemt tegen het Mexicaanse Club America. Daar stopt het echter niet bij, integendeel!

Rode Duivels volop in actie

In Italië neemt AC Milan, de club van Divock Origi en Alexis Saelemaekers, het eerst op tegen FC Keulen (16 juli), maar ze zullen ook aantreden tegen Olympique Marseille (31 juli), dat op zijn beurt een paar dagen eerder ook al tegen Real Betis (27 juli) zal spelen. 

In Duitsland zullen Thorgan Hazard en Thomas Meunier zich met Borussia Dortmund meten met de Spaanse clubs Valencia (18 juli) en Villarreal (22 juli). Eintracht Frankfurt, dat de Europa League won, geeft op 23 juli Ajax partij.

Het programma van de oefenmatchen in juli op Eleven Sports:

Zaterdag 16 juli

Zondag 17 juli

Maandag 18 juli

Woensdag 21 juli

Vrijdag 22 juli

Zaterdag 23 juli

  • Ajax - Eintracht Frankfurt (om 15u op Eleven 1)

Zondag 24 juli

Woensdag 27 juli

  • FC Barcelona - Juventus (om 02:30 op Eleven 1)
  • Marseille - Real Betis (om 20u op Eleven 1)
  • Wolfsberger AC - AC Milan (om 19u op Eleven 2)

Vrijdag 29 juli

Zaterdag 30 juli

  • Stade Rennes - Aston Villa (om 18u op Eleven 2)

Zondag 31 juli

  • Real Madrid - Juventus (om 04u op Eleven 1)
  • Marseille - AC Milan (om 18u op Eleven 2)
Volg het beste internationale voetbal uit LaLiga, de Serie A en de Bundesliga op Eleven met de Tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top