Opsteker voor Beerschot: Sanusi blijft wel aan boord, ondanks 1A-aanbiedingen

Sport | De fans van Beerschot VA kregen maandag een fikse opsteker. Nadat er al heel wat spelers beslisten om de club te verlaten, zette sterkhouder Ryan Sanusi wél zijn handtekening onder een nieuw driejarig contract.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 30-jarige Sanusi was einde contract bij de Mannekes, maar besloot dus toch om als kapitein het schip niét te verlaten... ondanks enkele aanbiedingen uit 1A.

“Beerschot is mijn club en ik voel mij hier goed”, vertelt de middenvelder op de officiële website van de club. “Elke keer als ik op de training aankom, voelt het als thuiskomen. Dat gevoel is voor mij van goudwaarde. Ik had een aantal andere opties in 1A, maar nadat ik alles rustig had bekeken, was Beerschot voor mij de beste keuze."

Sanusi kwam in 2019 toe op het Kiel nadat hij vooral in Nederland naam voor zichzelf had gemaakt. De middenvelder ontpopte zich - ondanks enkele blessures - meteen tot een sterkhouder en speelde inmiddels al meer dan 60 duels voor Beerschot. Volgens het bestuur was een verlengd verblijf van Sanusi dan ook "absolute topprioriteit".

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top