Kampioen Westerlo neemt acht spelers niet mee naar 1A

Sport | Enkele weken na de titelviering is de focus van KVC Westerlo alweer helemaal gericht op haar grote rentree in 1A. Eerder legde de club Thomas Van Den Keybus en Maxim De Cuyper nog een jaartje vast op huurbasis én werd Lyle Foster definitief overgenomen van V. Guimaraes. Maar nu blijkt ook dat Westelse avontuur voor acht jongens stop, vlak voor de promotie naar 1A.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De club maakte vandaag namelijk bekend dat Kristof Van Hout, Noël Soumah, Christoffer Remmer, David Jensen, Guy-Serge Yameogo, Lorenzo Noviello, Pieter Caubergh en Jitse Vandermotten volgend seizoen niet meer in Westerlo zullen vertoeven. Van dat achttal was enkel Jensen vorig jaar titularis terwijl Soumah, Remmer en Yameogo vooral dienden als backup.

Maar Jensen - die gehuurd werd van New York Red Bulls - zal er dus in tegenstelling tot enkele andere 'huurlingen' volgend jaar niet meer bij zijn. Ook Yameogo keert terug naar Samsunspor na een niet helemaal overtuigende uitleenbeurt in 't Kuipje. Van Hout vond met Lommel SK al een nieuwe club en de andere vijf weten nu dus ook waar ze aan toe zijn.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top