Wat kan Leeuwarden nog in de BNXT play-offs?

Sport |

Deze zondag speelt het Belgische Okapi Aalst tegen de Nederlands (boee) Aaris Leeuwarden de terugmatch van de BNXT play-offs in de Belgisch-Nederlandse competitie. De Belgen lijken een stuk beter, van verrassingen kan er dus geen sprake zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Leeuwarden zakt aanstaande zondag af naar België om neer te strijken op het terrein van Aalst in de BNXT League. Er staat hen een moeilijke taak te wachten, de Belgen zijn namelijk in vorm. Als de Nederlandse mannen nog door wil gaan zal er zich zondag een mirakel moeten voltrekken.

Vorig weekend verloren de Nederlanders van Vincent van Sliedregt het zicht op de titel, na een verlies tegen Donar. Nu woensdag verloren ze ook hun heenwedstrijd thuis in de play-offs met 61-78 tegen Aalst. Met name Shavon Coleman schitterde met 19 punten voor de Aalstenaars. Tot de laatste seconde van de wedstrijd hielden die ook de wedstrijd in de hand om met een ruime voorsprong af te kunnen sluiten.

Morgen staat Aalst hen al opnieuw op te wachten. Na de ontgoochelingen van de afgelopen weken is het maar de vraag of Leeuwarden zich weer kan opladen en mentaal sterk op het court kan staan. Hoe dan ook wordt het een lastige klus voor de ploeg. Maar, zoals altijd in sport, alles blijft mogelijk.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top