Anderlecht kan druk uitoefenen op OHL door de Clasico tegen Standard Fémina te winnen

Sport |

Standard Fémina begint zaterdag om 14u00 aan de play-offs thuis tegen Anderlecht. De Brusselse ploeg weet dat een overwinning noodzakelijk is om de leiding te nemen op Oud-Heverlee Leuven.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Anderlecht en Oud-Heverlee Leuven, beiden winnaar in de eerste ronde van de play-offs, staan nog steeds op gelijke hoogte in de Scooore Super League. Terwijl Leuven een bye heeft voor de tweede dag van het weekend, staat Brussel voor een zware opdracht bij Standard Fémina. Het doel? Hun voorsprong aan de top van het klassement met één punt te vergroten.

Langverwachte clash

Een week voor de langverwachte clash tussen Anderlecht en OHL in de hoofdstad, kan de ploeg van Johan Walem zaterdagnamiddag om 14 uur een voorsprong van vier punten nemen op hun runner-up. Om dat te doen, zullen ze de Clasico in de Cité Ardente moeten winnen. Het Luikse team, derde in het klassement met 18 punten, zal de play-offs echter op de best mogelijke manier willen beginnen om hun plaats op het podium veilig te stellen. Na twee nederlagen in de klassieke fase, zullen ze deze keer eindelijk hun aartsvijand willen verslaan. 

Brugge, ook met 18 punten, kan vrijdag de derde plaats overnemen als het bij Genk wint. Limburg, met 15 punten, liet in Anderlecht zien dat ze geen doetje zijn en zal ook mee willen doen in de strijd om de derde plaats. Aan het eind van de dag kunnen drie teams gelijk staan achter het titelduo.

Volg de clash tussen Standard Fémina en Anderlecht op de tweede dag van de play-offs van de Scooore Super League deze zaterdag 12 maart vanaf 13u55 op Eleven Pro League 1, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top