Mujakic niet mee op stage met Waasland-Beveren; transfer lonkt

Sport | Waasland-Beveren is momenteel - samen met Virton - het team dat al het meeste personeelswijzigingen doorvoerde tijdens de winterstop. Maar terwijl het bij de rode lantaarn vooral om inkomende transfers gaat, lijkt Waasland-Beveren vooral voor een uitdunning van de selectie te gaan.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Want na Albanese (KV Oostende), Montes (terug naar Crystal Palace) en Verreth (FC Eindhoven) lijkt nu ook Nihad Mujakic zijn laatste minuten gespeeld te hebben voor het nummer twee uit de D1B Pro League. De 23-jarige Bosniër vertrok maandag namelijk niet mee op stage met zijn teammaats omdat hij momenteel een transfer probeert te regelen met FK Sarajevo. Dat is het nummer vier uit de Bosnische Premijer Liga én de club waar Mukajic enkele jaren geleden doorstoomde vanuit de jeugdploegen naar het eerste elftal.

Een vertrek bij Waasland-Beveren is niet geheel onlogisch, want Mujakic kon - ondanks de toch wel vrij frequente defensieve problemen - nooit echt een vooraanstaande rol opeisen sinds hij in augustus gehuurd werd van KV Kortrijk. De lange centrumverdediger stond 6x in de basis en mocht ook één keer invallen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top