Deze goede deals vallen in januari te regelen in de Premier League

Sport | De transfermarkt opent op 1 januari de deuren en sommige ploegen zullen proberen enkele spelers elders naartoe te loodsen. Voor andere ploegen is het dan weer een kans om zich te versterken. In de Premier League vallen er in januari misschien wel de nodige koopjes te realiseren.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Jesse Lingard, Manchester United

Jesse Lingard leefde vorig seizoen op bij West Ham United, dat hem huurde van Manchester United. Hij keerde afgelopen zomer terug naar Old Trafford, maar de kans is groot dat de wegen na dit seizoen gaan scheiden. Hij is komende zomer immers einde contract. De aanvallende middenvelder komt dit seizoen niet al te vaak aan de bak bij Manchester United. Hij speelde amper 88 minuten in de Premier League en startte amper twee keer in de basis in de Champions League en de EFL Cup. West Ham United en Newcastle United azen op zijn handtekening, maar Lingard wacht nog af.

Saúl Ñíguez, Chelsea

Chelsea haalde op 31 augustus Saúl Ñíguez op huurbasis weg bij Atlético Madrid, en dat leek een zeer goede deal te zijn voor The Blues. Halverwege het seizoen oogt de balans vrij pover, aangezien de Spanjaard amper vijf keer in actie kwam in de Premier League en drie keer in de Champions League. Chelsea bedong ook een aankoopoptie, maar de kans lijkt klein dat ze die gaan lichten. Meer zelfs, het is zeer aannemelijk dat het huwelijk tussen Ñíguez en Chelsea al in januari gaat eindigen.

Trézéguet, Aston Villa

De ex-speler van Anderlecht speelde dit seizoen geen minuut in de Premier League. Hij onderging een knieoperatie en tot op heden zat hij twee keer op de bank. Hij presteert wel goed bij de U23 van Aston Villa, waar hij geregeld een goaltje meepikt, maar manager Steven Gerrard lijkt niet op hem te rekenen. De Egyptenaar lokte al de nodige interesse en op zijn 29ste, zijn beste jaren komen eraan, lijkt hij geen trek te hebben om nog lang op de bank zitten. Een transfer in januari lijkt de ideale oplossing te zijn voor beide partijen.

Dele Alli, Tottenham

Dele Alli is het afgelopen seizoen naar het achterplan verdwenen bij Tottenham. Noch José Mourinho, noch Nuno Espirito Santo zijn erin geslaagd om de 25-jarige Engelse middenvelder weer naar zijn allerbeste niveau te brengen. In januari 2021 kon hij nog naar PSG, maar dit jaar gaat het helemaal mis. Antonio Conte lijkt zelfs niet meer op hem te rekenen en het is niet uitgesloten dat hij in januari andere oorden gaat opzoeken.

Cole Palmer, Manchester City

Pep Guardiola sprak zijn bewondering uit voor de 19-jarige middenvelder. Palmer mocht al een tiental keer opdraven en scoorde zelfs in de Champions League. De jongeling heeft echter nood aan veel minuten en bij City komt hij voorlopig enkel als invaller aan de bak. Het zou daarom een optie kunnen zijn om in januari op huurbasis naar een andere club te vertrekken, waar hij wel een basisspeler zou zijn.

In dit lijstje kunnen ook jongens als Nicolas Pépé (Arsenal), Jay Rodriguez (Burnley), Nat Phillips (Liverpool) of Todd Cantwell (Norwich) worden gezet als potentiële transfers.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top