De laatste speeldag van 2021: ontdek het drukke NFL-programma

Sport | De fans van American Football kunnen uitkijken naar enkele prachtige affiches om het jaar 2021 mee af te sluiten. De play-offs staan voor de deur, maar er is nog steeds heel wat mogelijk.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 49ers staan tegenover de efficiënte Tennessee Titans

De Tennessee Titans verloren van de Pittsburgh Steelers, die vastbesloten waren om hun kansen op de play-offs gaaf te houden. De 49ers verpletterden afgelopen weekend op hun beurt de Atlanta Falcons (31-13). Ze worden alleen derde in de NFC West en moeten dit momentum voortzetten om zich te kwalificeren voor de play-offs.

Duel van het noorden op eerste kerstdag

De Green Bay Packers staan dit seizoen duidelijk bovenaan. Ze staan ruim aan de leiding in de NFC North en zijn goed op weg om de Super Bowl te halen. Dat zou voor het eerst in tien jaar zijn, maar ze moeten nog enkele obstakels overwinnen. Hun volgende tegenstander is Cleveland, derde in de AFC North. De Browns presteren wisselvallig en hebben de afgelopen weken winst met verlies afgewisseld. De Green Bay Packers zijn favoriet en kunnen rekenen op een zeer vastberaden Aaron Rodgers.

De Arizona Cardinals willen terug aanknopen met de zege

De Indianapolis Colts hebben de neiging om op verplaatsing meer te winnen dan in het eigen stadion. Tegen de Arizona Cardinals kunnen ze die toch wel opvallende trend verderzetten. De Colts kunnen rekenen op hun running back Jonathan Taylor, die in bloedvorm verkeert. De Cardinals zijn dit seizoen het best presterende team. Ze verloren echter twee keer op rij en hopen zich in eigen huis te kunnen herpakken.

Topwedstrijd in de NFC East

De eerste twee NFC East-teams zullen het net na Kerstmis tegen elkaar opnemen. De Dallas Cowboys, de nummer één in de NFC East, boekten drie opeenvolgende overwinningen. Het Washington Football Team staat tweede in het klassement. Het laatste onderlinge treffen tussen deze twee teams dateert van 12 december. De Dallas Cowboys wonnen in Washington (20-27) en Washington zal ongetwijfeld revanche willen nemen voor die nederlaag. De Dallas Cowboys zijn echter favoriet voor de titel en hun comfortabele voorsprong neemt de druk wat weg voor dit duel.

Volg de NFL het hele seizoen lang op de zenders van Eleven Pro League, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Donderdag 23/12

Tennessee Titans - San Francisco 49ers : vanaf 2u20 op Eleven Sports 2

Zaterdag 25/12

Green Bay Packers - Cleveland Browns : vanaf 22u30 op Eleven Sports 3
Arizona Cardinals - Indianapolis Colts : vanaf 2u15 op Eleven Sports 3

Zondag 26/12

Dallas Cowboys - Washington Football Team : vanaf 2u20 op Eleven Sports 2

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top