Van Imschoot richt zich tot Liersefans: "Dit keer waren spreekkoren ongepast"

Sport | Lierse Kempenzonen speelde zondag geen slechte wedstrijd op het veld van 'ploeg-in-vorm' Moeskroen, maar moest toch zonder punten weer naar de Kempen. Coach Tom Van Imschoot had het moeilijk met de nederlaag, maar ook met de gezangen van sommige fans van de Pallieters.

Door Pickx

Deel dit nieuws

"Ik kan maar niet geloven dat we hier na zo'n match toch geen punten hebben gepakt", opende Van Imschoot op de persbabbel. "Moeskroen houdt de laatste weken de boel goed gesloten en ik dacht dan ook dat we efficiënt zouden moeten omspringen met de kansen die we zouden krijgen. Maar het tegendeel was waar. We kregen heel wat kansen, maar misten dat tikkeltje geluk dat zij wél hadden bij hun twee goals."

Nadien kon Van Acker zijn team nog wel terug in de match brengen met de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de bezoekers niet meer. Dat zorgde voor wat onvrede bij de meegereisde fans, maar Van Imschoot vond die onvrede niet helemaal terecht.

"Ik snap dat ze gefrustreerd zijn... dat zijn we allemaal", aldus de coach van Lierse K. "Maar ik vond het wel ongepast dat ze 'bloed, zweet en tranen' zongen terwijl iedereen er van de eerste tot de laatste minuut alles aan gedaan heeft om hier een resultaat neer te zetten en hun truitje nat te maken. In andere omstandigheden zijn zij de eersten die ons scherp moeten houden, maar in deze matchsetting vond ik het niet gepast."

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top