Winnen de Detroit Lions voor een eerste keer in de NFL?

Sport |

Deze week wordt de twaalfde speelweek van het NFL-seizoen uitgezonden op Eleven Sports. We kijken met torenhoge verwachtingen uit naar het topduel tussen Green Bay Packers en Los Angeles Rams. Maar ook naar de confrontatie tussen Detroit Lions en Chicago Bears, die laatsten vechten al een heel seizoen tegen zichzelf.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Detroit Lions en de Chicago Bears openen donderdag de twaalfde speelweek van de NFL. Beide ploegen zitten dit seizoen in de hoek waar de klappen vallen en het zijn vooral de Lions die daarin al het meeste hebben geïncasseerd. De Lions verloren maar liefst negen keer dit seizoen en konden nog geen enkele keer winnen. Eén keer speelden ze wel gelijk. De Chicago Bears doen helaas niet veel beter. Zij verloren dit seizoen al zeven keer en wonnen drie partijen. De laatste vijf weken sloten ze telkens af met verlies...

Packers of Rams, wie trekt aan het langste eind?

Zondag strijden twee ploegen om winst die wel een goed seizoen draaien: de Green Bay Packers en de Los Angeles Rams. De Rams wonnen hun eerste drie wedstrijden, kenden vervolgens een dipje (verlies tegen San Francisco) en wonnen dan opnieuw een reeks van vier wedstrijden. Gek genoeg verloren ze hun vorige twee wedstrijden en nu zijn de Rams erop gebrand om een negatieve reeks te vermijden. Daarvoor moeten ze wel winnen tegen de Green Bay Packers.

Het seizoen van de Green Bay Packers begon met een valse noot. Ze gingen in hun eerste wedstrijd ontegensprekelijk de boot in tegen de New Orleans Saints en dat met zware 38-3-cijfers als eindresultaat. De Packers lieten deze uitschuiver gelukkig niet aan hun hart komen en wonnen daarna maar liefst zeven wedstrijden na elkaar. Met de overwinning die ze behaalden op de Seattle Seahawks in Week 10 (17-0), maakten ze bovendien heel wat indruk. Als de Los Angeles Rams willen winnen tegen de Green Bay Packers zullen ze dus alles uit de kast moeten halen. 

Volg de NFL-wedstrijden het hele seizoen lang op de kanalen van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Het programma voor Week 12 van de NFL:

Donderdag 25 november

  • Detroit Lions - Chicago Bears: vanaf 18u30 op Eleven Sports 2
  • Dallas Cowboys - Las Vegas Raiders: vanaf 22u30 op Eleven Sports 2
  • New Orleans Saints - Buffalo Bills: vanaf 2u20 op Eleven Sports 2

Zondag 28 november

  • Green Bays Packers - Los Angeles Rams: vanaf 22u25 op Eleven Sports 3
  • Baltimore Ravens - Cleveland Browns: vanaf 2u20 op Eleven Sports 2

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top